Zonnepanelen Bodegraven

Zonnepanelen Bodegraven laten plaatsen?

Zonnepanelen Bodegraven - duurzaam stroom opwekken

Zonnepanelen Bodegraven laten plaatsen? Bij zonnepanelenNu kunnen we u gegarandeerd verder helpen met de realisatie hiervan! Wij ontzorgen u in het gehele proces, van installatie tot btw-teruggave.

Al meer dan 5 jaar lang houden we ons elke dag bezig met het realiseren van diverse soorten zonnepanelen installaties.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo werken wij bijvoorbeeld uitsluitend met a-merken. Daarnaast vinden wij persoonlijke service erg belangrijk. Als u nadenkt over zonnepanelen Bodegraven bieden we de beste service. Wij komen altijd langs om de situatie te komen bekijken en de wensen te bespreken voordat we een offerte uitbrengen. Dit doen we op een efficiente manier, waardoor de installatie al binnen 1 maand kan worden uitgevoerd na het aanvragen van de offerte.

Zonnepanelen-bodegraven
Zonnepanelen-bodegraven-plaatsen

Zonnepanelen Bodegraven laten plaatsen? Dit moet je weten.

Wil je zonnepanelen laten plaatsen in Bodegraven? Dan zijn er een aantal dingen die je wilt weten. Wat is de investering en belangrijker nog, wat is het rendement van zonnepanelen Bodegraven? Wat zijn de voordelen, welke fouten moet je voorkomen en welke voorbereidingen moet je treffen? In deze blog lees je alles over het laten plaatsen van zonnepanelen in Bodegraven. 

De kosten en opbrengst van zonnepanelen Bodegraven.

De prijs die je betaalt voor het laten plaatsen van panelen hangt af van een aantal factoren. Zoals het aantal zonnepanelen, de bereikbaarheid van het dak en de leverancier. Een offerte aanvragen bij verschillende aanbieders is een goede start. Elke situatie is namelijk uniek. De prijs die je betaalt voor de panelen wordt ook gebaseerd op de onderstaande specificaties.

1. De technologie

De technologie evolueert en dat geldt ook voor zonnepanelen. In de omgeving van Bodegraven worden vooral de nieuwste generatie monokristallijn zonnepanelen geïnstalleerd. Deze wekken meer energie op dan de traditionele panelen die we kennen. Ze zijn namelijk productief bij zonnig weer, maar ook bij gewoon daglicht. Dus ook als het bewolkt is.

2. De installatie

Zonne – panelen laat je bij voorkeur installeren door een gecertificeerde en ervaren installateur. Zo weet je namelijk zeker dat de duurzame panelen op de juiste manier zijn aangesloten om een maximaal rendement te kunnen leveren. De prijs van zonnepanelen Bodegraven wordt dus ook bepaald door het tarief van de installateur. Vraag dus altijd een offerte op.

Kies voor een plaatselijke installateur of leverancier. Daarmee kun je flink besparen op de reiskosten. Deze specialisten kunnen je ook meer vertellen over de geldende subsidies voor zonnepanelen in Bodegraven en de regelgeving. Soms is een omgevingsvergunning nodig.

De voordelen van zonnepanelen Bodegraven

  • Zonnepanelen leveren een hoog rendement op
  • Het maandelijkse voorschot aan energie kan omlaag
  • Zonnepanelen Bodegraven wekken energie op en leveren energie terug
  • Terugleveren aan de maatschappij levert € 0,22 per kWh op

Zonnepanelen Bodegraven; Altijd mogelijk?

Een installateur of specialist kan je van het juiste advies voorzien. Deze kan ook bepalen of jouw woning of dak geschikt is voor het laten plaatsen van zonnepanelen Bodegraven. Deze wordt voor de installatie geïnspecteerd. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de schaduw- en zonplekken op het dak. Daardoor weet je zeker dat je kunt rekenen op een hoge opbrengst.

Ook een slimme meter is noodzakelijk als je denkt aan zonnepanelen Bodegraven. Controleer dus eerst jouw meterkast of neem contact op met de energiemaatschappij.

Hier moet je op letten

Het is belangrijk om te kiezen voor een gecertificeerde installateur als je denkt aan zonnepanelen Bodegraven. Vraag het bedrijf dus naar het Zonnekeur Keurmerk. Ook moet je letten op de verschillende keurmerken van de zonnepanelen zelf. De beste en meest veilige zonnepanelen zijn uiteraard voorzien van een Tüv keurmerk en een CE keurmerk.

Subsidie op zonnepanelen Bodegraven

Net zoals andere grote steden in Nederland, moet ook Bodegraven aan bepaalde klimaatdoelen voldoen.

 

Zoals een Energiebespaarlening. Daarmee kun je € 2.500 tot € 75.000 lenen voor het nemen van maatregelen. ¾ van het bedrag moet worden besteed aan zonnepanelen in Bodegraven. ¼ van het bedrag mag je besteden aan andere energiebesparende maatregelen.

 

Andere oplossingen zijn een lening van € 2.500 tot € 65.000 uit het Energietransitiefonds van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederland. Hoeveel geld je kunt lenen is afhankelijk van het BKR én jouw financiële situatie. De aanvraag loopt via de gemeente. 

Btw terugvragen als je zonnepanelen Bodegraven laat installeren

Als je zonnepanelen laat installeren door een erkende installateur in Bodegraven, dan heb je recht op een teruggave van de btw over de installatiekosten en de aanschafprijs. De aanvraag kun je indienen bij de Belastingdienst. Per 2020 moet je daarvoor wel zijn aangemeld. Dat geldt alleen voor zonnepanelen die meer dan 10.000 wattpiek opwekken. Het kabinet wil in 2023 mogelijk een nultarief hanteren over de aanschaf van panelen.

 

  1. Meld je bij de Belastingdienst aan als Ondernemer voor btw
  2. Je ontvangt binnen 10 dagen een bevestiging en een btw-nummer
  3. Doe btw aangifte over de periode waarin de zonnepanelen zijn gekocht en geplaatst

Wat heb je nodig om btw terug te vragen op zonnepanelen Bodegraven?

  1. Aankoopbon op naam van de installatie en aankoop van de zonnepanelen
  2. Energieleveringsovereenkomst op jouw naam van de energiemaatschappij
  3. Het vermogen van de zonnepanelen in wattpiek
Zonnepanelen-bodegraven-plaatsen-2 (1)

Wat klanten over ons zeggen

Bedankt voor de snelle levering en het mooie resultaat! Het eerste gesprek was zeer duidelijk en zonnepanelennu heeft me een goed bod gedaan. Aangezien er een plekje vrij kwam in de agenda had ik de panelen 2 weken later op mijn dak liggen. Nette mannen en een net resultaat, bedankt zonnepanelen Bodegraven!
Hans Dekker
Prima service, netjes op tijd geleverd ! Ik ben super blij met het eindresultaat. Ook de buren hebben zonnepanelen in Bodegraven aangeschaft bij zonnepanelennu die er ook zeer tevreden over zijn.
Leo
Vorige week zijn onze zonnepanelen geinstalleerd. we zijn zeer tevreden met het resultaat en de manier waarop dit verzorgd is. Een snelle service en duidelijke uitleg en binnen 3 uur waren ze klaar. Ik beveel Zonnepanelennu iedereen aan!
Denise
Chat openen
Direct contact met een adviseur?
Hallo! Hoe kunnen we je helpen?