Zonnepanelen laten plaatsen? Vraag een gratis offerte aan.

Over ZonnepanelenNU

Wij zijn de zonnepanelen expert uit de regio Zuid-Holland

Zonnepanelen laten plaatsen in de regio Zuid-Holland? Bij ZonnepanelenNu kunnen we u gegarandeerd verder helpen met de realisatie hiervan! Wij ontzorgen u in het gehele proces, van installatie tot btw-teruggave. Bekijk deze pagina voor meer informatie en het aanvragen van een offerte.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo werken wij bijvoorbeeld uitsluitend met a-merken. Daarnaast vinden wij persoonlijke service erg belangrijk. Wij komen altijd langs om de situatie te komen bekijken en de wensen te bespreken voordat we een offerte uitbrengen. Dit doen we op een efficiënte manier, waardoor de installatie al binnen 1 maand kan worden uitgevoerd na het aanvragen van de offerte.

Persoonlijk & Professioneel advies

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij geven u eerst uitgebreid en persoonlijk advies voordat wij een installatie uitvoeren.

Installatie door gecertificeerde vakmannen

Al onze vakmannen beschikken over de juiste certificaten. Zo weet u zeker dat de klus professioneel wordt uitgevoerd!

Onderhoud & Storingservice

Wij zijn altijd beschikbaar om storingen in uw zonnepaneel installaties op professioneel op te lossen.

Binnen 24 uur een offerte

Binnen 1 maand geplaatst

Persoonlijk advies aan huis

Gegarandeerd de beste service

Wij worden beoordeeld met 4,8 sterren op Google.

Mark Overeijnder
Mark Overeijnder
2023-03-17
Vanaf het eerste contact een goed gevoel. Vriendelijk, deskundig, flexibel. Panelen konden snel geplaatst worden. Kan Abdel zeker aanbevelen!
Angelique Gauger
Angelique Gauger
2023-03-15
Top bedrijf, zeker een aanrader! Snel en fijn contact. Vakkundig en aardig personeel. We zijn goed geadviseerd over de mogelijkheden en zijn super blij met onze zonnepanelen.
Roger Broer
Roger Broer
2023-03-06
Deze mensen waren heel vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Snelle reactie en duidelijke offerte op maat. Ze spelen goed op onze wensen in en leggen alles goed uit. De installatie zelf ging heel vlot en in goed overleg. Ze hebben duidelijk veel ervaring.
M. D.
M. D.
2023-02-13
Absoluut een aanrader! Na een offerteaanvraag voor zonnepanelen via de website dezelfde dag nog een telefonische reactie. Een paar dagen later een advies op maat ontvangen na inspectie op locatie. (Daar waar veel bedrijven nu niet eens de moeite nemen om een offerte goed uit te werken.) ZonnepanelenNU kwam met een scherpe en goed onderbouwde offerte wat voor ons de doorslag gaf. De panelen zijn binnen enkele weken snel en vakkundig geplaatst. Van begin tot eind uitstekende communicatie.
Mike Van blommestein
Mike Van blommestein
2023-02-09
jeffrey de jong
jeffrey de jong
2023-01-23
Een echte aanrader voor zonnepanelen van begin tot het eind goed contact.. Goed geregeld keurig en snel geleverd.. Voor vragen staan ze je netjes te woord en duidelijke uitleg... Duidelijke app erbij om te monitoren netjes gewerkt en het ziet er top uit.. Neemt de moeite om langs te komen wat de meeste bedrijven niet doen..een echte aanrader
Karel Vink
Karel Vink
2023-01-13
We hebben door het goede eerste gesprek met Abdel en zijn kundigheid, het vertrouwen in een goede leverancier gekregen en opdracht aan hem gegund. En hij heeft ons niet teleurgesteld. Perfecte oplevering van de zonnepanelen, mooie afwerking van de kabel door het huis naar de meterkast, inclusief het plaatsen van een nieuwe meterkast in een beperkte ruimte. Bij buren gezien dat de afwerking door andere leveranciers te wensen overliet. Snelle levering. Ik kan hun zeker aanbevelen als je van plan bent zonnepanelen aan te schaffen.
Floris
Floris
2023-01-09
Waar anderen nauwelijks de moeite namen om een goede offerte te maken, werd dit gelijk serieus opgepakt en vlot afgehandeld. De panelen liggen er prima bij, ondanks dat dit een lastige klus was.
Ruud Mertens
Ruud Mertens
2022-11-23
Het vertrouwen gekregen voor plaatsing van zonnepanelen door juiste en begrijpelijke informatie die werd verstrekt in eerste contact. Tijdens plaatsing van de panelen op het platte dak, werd door foto's en een uitnodiging om zelf op het dak te kijken zichtbaar hoe vakkundig er was gewerkt. Grote klasse voor dit bedrijf Ruud Mertens

Vraag een gratis offerte aan

Ons team staat voor u klaar

Zonnepanelen-rotterdam-plaatsen-2
Zonnepanelen-bodegraven-plaatsen
Chat openen
Direct contact met een adviseur?
Hallo! Hoe kunnen we je helpen?