Zonnepanelen Nieuwerkerk aan den IJssel - Snelste zonnepanelen installateur

Zonnepanelen in Nieuwerkerk aan den IJssel laten plaatsen?

Zonnepanelen in Nieuwerkerk aan den IJssel

Zonne panelen laten plaatsen in Nieuwerkerk aan den IJssel? Bij zonnepanelenNu kunnen we u gegarandeerd verder helpen met de realisatie hiervan! Wij helpen u in het gehele proces, van installatie tot de btw-teruggave.

Al meer dan 5 jaar lang houden we ons elke dag bezig met het realiseren van diverse soorten zonnepanelen-installaties.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo werken wij bijvoorbeeld uitsluitend met a-merken en vinden wij persoonlijke service erg belangrijk. Wij komen bijvoorbeeld altijd langs op locatie om de situatie te komen bekijken en de wensen te bespreken voordat we een offerte uitbrengen. Dit doen we op een efficiente manier, waardoor de installatie al binnen 1 maand kan worden uitgevoerd na het aanvragen van de offerte.

Zonnepanelen Nieuwerkerk aan den IJssel laten plaatsen? Een aantal tips.

Wil je zonnepanelen laten plaatsen in Nieuwerkerk aan den IJssel? Dan zijn er een aantal dingen die je wilt weten. Wat is de investering en belangrijker nog, wat is het rendement van zonnepanelen? Wat zijn de voordelen, welke fouten moet je voorkomen en welke voorbereidingen moet je treffen? In deze blog lees je direct alles over het laten plaatsen van zonnepanelen in Nieuwerkerk aan den IJssel. 

Zonnepanelen-nieuwerkerk-aan-den-ijssel-plaatsen-1

Zonnepanelen Nieuwerkerk aan den IJssel kosten

De kosten voor het laten plaatsen van panelen hangt af van een aantal factoren. Zoals het aantal zonnepanelen, de bereikbaarheid van het dak en de leverancier. Een offerte aanvragen bij verschillende aanbieders en vergelijken is een goede start. Elke situatie is namelijk uniek. De prijs die je betaalt voor de panelen wordt ook gebaseerd op de onderstaande specificaties, daarnaast ontvang je dit jaar en volgend jaar subsidie. Onderaan de pagina vind je daar meer informatie over.

1. De technologie

De technologie evolueert en dat geldt ook voor solar / zonnepanelen Nieuwerkerk aan den IJssel. In de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel worden vooral de nieuwste generatie monokristallijn zonnepanelen geïnstalleerd. Deze wekken meer energie op dan de traditionele panelen die we kennen. Ze zijn namelijk productief bij zonnig weer, maar ook bij gewoon daglicht. Dus ook als het bewolkt is.

2. De installatie

Zonnepanelen laat je bij voorkeur installeren door gecertificeerde en ervaren installateurs. Zo weet je namelijk zeker dat de panelen op de juiste manier zijn aangesloten om een maximaal rendement te kunnen leveren. De prijs van zonnepanelen Nieuwerkerk aan den IJssel wordt dus ook bepaald door het tarief van de installateurs. Vraag dus altijd een offerte op.

Kies voor een plaatselijke installateur of leverancier. Daarmee kun je flink besparen op de reiskosten. Deze specialisten kunnen je ook meer vertellen over de geldende subsidies voor zonnepanelen in Nieuwerkerk aan den IJssel en de regelgeving. Soms is een omgevingsvergunning nodig.

De voordelen van Zonnepanelen Nieuwerkerk aan den IJssel

  • Zonnepanelen leveren een hoog rendement op
  • Het maandelijkse voorschot aan energie kan omlaag, dit scheelt per jaar behoorlijk veel geld
  • Zonnepanelen Nieuwerkerk aan den IJssel wekken energie op en leveren energie terug
  • Terugleveren aan de maatschappij levert € 0,22 per kWh op (in het jaar 2022)

Zonnepanelen Nieuwerkerk aan den IJssel - Panelen altijd mogelijk?

Een installateur of specialist kan je van het juiste advies voorzien. Deze kan ook bepalen of jouw woning of dak geschikt is voor het laten plaatsen van zonnepanelen Nieuwerkerk aan den IJssel. Deze wordt voor de installatie geïnspecteerd. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de schaduw- en zonplekken op het dak. Daardoor weet je zeker dat je dit jaar kunt rekenen op een hoge opbrengst.

Ook een slimme meter is noodzakelijk als je zonnepanelen wilt laten plaatsen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Controleer dus eerst jouw meterkast of neem contact op met de energiemaatschappij.

Waar op te letten bij het plaatsen van zonnepanelen en aanvragen van offertes?

Het is belangrijk om te kiezen voor een gecertificeerde installateur als je zonnepanelen wilt laten plaatsen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Vraag het bedrijf dus naar het Zonnekeur Keurmerk. Ook moet je letten op de verschillende keurmerken van de zonnepanelen zelf. De beste en meest veilige zonnepanelen zijn uiteraard voorzien van een Tüv keurmerk en een CE keurmerk.

Subsidie aanvragen voor Zonnepanelen in Nieuwerkerk aan den IJssel

Net zoals andere grote steden in Nederland, moet ook Nieuwerkerk aan den IJssel aan bepaalde klimaatdoelen voldoen. Daarom kun je gebruik maken van verschillende aantrekkelijke subsidie.

 

Zoals een Energiebespaarlening. Daarmee kun je € 2.500 tot € 75.000 lenen voor het nemen van maatregelen. ¾ van de kosten moet worden besteed aan zonnepanelen in Nieuwerkerk aan den IJssel. ¼ van het bedrag mag je besteden aan andere energiebesparende maatregelen.

 

Andere oplossingen zijn een lening van € 2.500 tot € 65.000 uit het Energietransitiefonds van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederland. Hoeveel geld je kunt lenen is afhankelijk van het BKR én jouw financiële situatie. De aanvraag loopt via de gemeente. 

Btw terugvragen als je zonnepanelen Nieuwerkerk aan den IJssel laat installeren

Als je zonnepanelen laat installeren door een erkende installateur in Nieuwerkerk aan den IJssel, dan heb je, naast subsidie, recht op een teruggave van de btw over de installatiekosten en de aanschafprijs. De aanvraag kun je indienen bij de Belastingdienst. Per 2020 moet je daarvoor wel zijn aangemeld. Dat geldt alleen voor zonnepanelen die meer dan 10.000 wattpiek opwekken. Het kabinet wil in het jaar 2023 mogelijk een nultarief hanteren over de aanschaf van panelen.

  1. Meld je bij de Belastingdienst aan als Ondernemer voor btw
  2. Je ontvangt binnen 10 dagen een bevestiging en een btw-nummer
  3. Doe btw aangifte over de periode waarin de zonnepanelen zijn gekocht en geplaatst

Wat heb je nodig om btw terug te vragen op zonnepanelen?

  1. Aankoopbon met kosten op naam van de installatie en aankoop van de zonnepanelen
  2. Energieleveringsovereenkomst op jouw naam van de energiemaatschappij
  3. Het vermogen van de zonnepanelen in wattpiek

Meer informatie over zonnepanelen en duurzame energie? Vraag offertes aan en vergelijk.

Zonnepanelen-nieuwerkerk-aan-den-ijssel-plaatsen-2-1

Wat klanten over ons zeggen

Bedankt voor de snelle levering en het mooie resultaat! Het eerste gesprek bij mij in huis dit jaar was zeer duidelijk en zonnepanelennu heeft me een goed bod gedaan. Aangezien er een plekje vrij kwam in de agenda had ik de panelen 2 weken later op mijn dak liggen. Nette mannen en een net resultaat, bedankt zonnepanelen Nieuwerkerk aan den IJssel!
Hans Dekker
Prima service & reviews, netjes op tijd geleverd en goede offertes, na vergelijk! Ik ben super blij met het eindresultaat. Ook de buren hebben dit jaar zonnepanelen in Nieuwerkerk aan den IJssel aangeschaft bij zonnepanelennu die er ook zeer tevreden over zijn.
Leo
Sinds 2 september liggen onze daken vol met 21 zonnepanelen van zonnepanelennu.nl. Uiterst tevreden over de manier van begin tot eind. Beleefde monteurs, werkten snel, maar zeer secuur en een uitstekende energiemonteur, die de omvormer keurig ophing en alle vragen ook perfect beantwoorde.
Denise
Chat openen
Direct contact met een adviseur?
Hallo! Hoe kunnen we je helpen?