cropped-Logo-Zonnepanelennu.png

Besparen met zonnepanelen? Wij zijn uw expert uit Zuid-Holland

Michel van Wissen
Michel van Wissen
2023-08-22
ZonnepanelenNU is een aanrader. Het gehele traject van intake, schouwen, advies aan huis, ontwerp van de installatie, offerte, installeren en in bedrijfstellen is zeer professioneel en plezierig verlopen. Met aandacht voor onze maatwerk wensen, de voorstellen om deze te realiseren en de duidelijke informatie verstrekking gedurende het hele traject. Beste Abdel en team, hartelijk dank voor de keurige levering van de zonnepaneleninstallatie voor onze 2 platte daken. Helemaal top gedaan.
Cyril Brink
Cyril Brink
2023-08-13
In de uitgebreide wereld van zonnepanelen uitgekomen bij zonnepanelennu.nl. In eerste instantie informatief. Afspraak was snel gemaakt en deal snel beklonken. Binnen paar weken lagen de panelen op het dak. En ze hebben ons zeker niet teleurgesteld. Van begin tot eind in één woord: top!
Sander Lahaije
Sander Lahaije
2023-06-30
In eerste instantie erg tevreden over alles. Vriendelijk, snel en flexibel. Omdat we tijdens de verhuizing nog geen wifi hadden werd ons beloofd dat de installatie volledig afgemaakt werd nadat we wifi in huis zouden hebben. Inmiddels zijn we meer dan een half jaar verder, en krijgen we totaal geen contact meer om het af te maken. Heel erg jammer, want ik zou graag een volledige installatie willen. Edit: Abdel reageerde heel snel na deze review met excuses en een plausibele uitleg. De installatie is inmiddels afgerond, naar tevredenheid.
Sander Vijverberg
Sander Vijverberg
2023-06-14
Absolute aanrader om zonnepanelen te laten installeren. Snelle reactie op de online aanvraag, advies aan huis en binnen 5 weken zeer strak gelegd. De klantgerichtheid van Abdel is super en maakt het hele process soepel.
Irfanos
Irfanos
2023-06-09
Deze mannen doen wat ze beloven! Vakkundig advies gehad en geïnstalleerd!
Mark Overeijnder
Mark Overeijnder
2023-03-17
Vanaf het eerste contact een goed gevoel. Vriendelijk, deskundig, flexibel. Panelen konden snel geplaatst worden. Kan Abdel zeker aanbevelen!
Angelique Gauger
Angelique Gauger
2023-03-15
Top bedrijf, zeker een aanrader! Snel en fijn contact. Vakkundig en aardig personeel. We zijn goed geadviseerd over de mogelijkheden en zijn super blij met onze zonnepanelen.

Ontvang een gratis offerte en bespaar geld met zonnepanelen

Kies duurzame energie en verminder uw energiekosten door te investeren in zonnepanelen.

Word zelfvoorzienend wat betreft energie en realiseer aanzienlijke besparingen met zonnepanelen. Met slechts 10 zonnepanelen kunt u jaarlijks meer dan €1.500 besparen.

Doe vandaag nog onze kosteloze dakinspectie en krijg direct antwoorden op al uw vragen.

Waarom kiezen voor ZonnepanelenNU?

25 jaar garantie

Wij werken uitsluitend met A-merken waar 25 jaar garantie op staat.

Persoonlijk & Professioneel advies

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij geven u eerst uitgebreid en persoonlijk advies voordat wij een installatie uitvoeren.

Installatie door gecertificeerde vakmannen

Al onze vakmannen beschikken over de juiste certificaten. Zo weet u zeker dat de klus professioneel wordt uitgevoerd!

Binnen 24 uur een offerte

Binnen 1 maand geplaatst

Persoonlijk advies aan huis

Gegarandeerd de beste service

Chat openen
Direct contact met een adviseur?
Hallo! Hoe kunnen we je helpen?