Uw zonnepanelen expert uit Den Haag

Zonnepanelen-bodegraven
Michel van Wissen
Michel van Wissen
2023-08-22
ZonnepanelenNU is een aanrader. Het gehele traject van intake, schouwen, advies aan huis, ontwerp van de installatie, offerte, installeren en in bedrijfstellen is zeer professioneel en plezierig verlopen. Met aandacht voor onze maatwerk wensen, de voorstellen om deze te realiseren en de duidelijke informatie verstrekking gedurende het hele traject. Beste Abdel en team, hartelijk dank voor de keurige levering van de zonnepaneleninstallatie voor onze 2 platte daken. Helemaal top gedaan.
Cyril Brink
Cyril Brink
2023-08-13
In de uitgebreide wereld van zonnepanelen uitgekomen bij zonnepanelennu.nl. In eerste instantie informatief. Afspraak was snel gemaakt en deal snel beklonken. Binnen paar weken lagen de panelen op het dak. En ze hebben ons zeker niet teleurgesteld. Van begin tot eind in één woord: top!
Sander Lahaije
Sander Lahaije
2023-06-30
In eerste instantie erg tevreden over alles. Vriendelijk, snel en flexibel. Omdat we tijdens de verhuizing nog geen wifi hadden werd ons beloofd dat de installatie volledig afgemaakt werd nadat we wifi in huis zouden hebben. Inmiddels zijn we meer dan een half jaar verder, en krijgen we totaal geen contact meer om het af te maken. Heel erg jammer, want ik zou graag een volledige installatie willen. Edit: Abdel reageerde heel snel na deze review met excuses en een plausibele uitleg. De installatie is inmiddels afgerond, naar tevredenheid.
Sander Vijverberg
Sander Vijverberg
2023-06-14
Absolute aanrader om zonnepanelen te laten installeren. Snelle reactie op de online aanvraag, advies aan huis en binnen 5 weken zeer strak gelegd. De klantgerichtheid van Abdel is super en maakt het hele process soepel.
Irfanos
Irfanos
2023-06-09
Deze mannen doen wat ze beloven! Vakkundig advies gehad en geïnstalleerd!
Mark Overeijnder
Mark Overeijnder
2023-03-17
Vanaf het eerste contact een goed gevoel. Vriendelijk, deskundig, flexibel. Panelen konden snel geplaatst worden. Kan Abdel zeker aanbevelen!
Angelique Gauger
Angelique Gauger
2023-03-15
Top bedrijf, zeker een aanrader! Snel en fijn contact. Vakkundig en aardig personeel. We zijn goed geadviseerd over de mogelijkheden en zijn super blij met onze zonnepanelen.
Roger Broer
Roger Broer
2023-03-06
Deze mensen waren heel vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Snelle reactie en duidelijke offerte op maat. Ze spelen goed op onze wensen in en leggen alles goed uit. De installatie zelf ging heel vlot en in goed overleg. Ze hebben duidelijk veel ervaring.
M.
M.
2023-02-13
Absoluut een aanrader! Na een offerteaanvraag voor zonnepanelen via de website dezelfde dag nog een telefonische reactie. Een paar dagen later een advies op maat ontvangen na inspectie op locatie. (Daar waar veel bedrijven nu niet eens de moeite nemen om een offerte goed uit te werken.) ZonnepanelenNU kwam met een scherpe en goed onderbouwde offerte wat voor ons de doorslag gaf. De panelen zijn binnen enkele weken snel en vakkundig geplaatst. Van begin tot eind uitstekende communicatie.

Ontvang een gratis offerte en bespaar geld met zonnepanelen

Kies duurzame energie en verminder uw energiekosten door te investeren in zonnepanelen.

Word zelfvoorzienend wat betreft energie en realiseer aanzienlijke besparingen met zonnepanelen. Met slechts 10 zonnepanelen kunt u jaarlijks meer dan €1.500 besparen.

Doe vandaag nog onze kosteloze dakinspectie en krijg direct antwoorden op al uw vragen.

Waarom kiezen voor ZonnepanelenNU?

Gegarandeerd de goedkoopste van Den Haag

Profiteer van unieke eindejaarskortingen! Deze maand €700 korting op 8 Jinko All-Black panelen.

25 jaar garantie

Wij werken uitsluitend met A-merken waar 25 jaar garantie op staat.

Installatie door gecertificeerde vakmannen

Al onze vakmannen beschikken over de juiste certificaten. Zo weet u zeker dat de klus professioneel wordt uitgevoerd!

Zonnepanelen plaatsen in Den Haag

Van A tot Z uitgelegd

ZonnepanelenNU is hét toonaangevende bedrijf in Den Haag als het gaat om het plaatsen van zonnepanelen. Onze deskundige teams zijn gespecialiseerd in duurzame energieoplossingen en helpen huishoudens in Den Haag hun energiekosten te verlagen en bij te dragen aan een groenere toekomst.

Het plaatsen van zonnepanelen in Den Haag biedt tal van voordelen. Allereerst verlaagt het de energierekening aanzienlijk, waardoor huiseigenaren en bedrijven geld besparen. Daarnaast draagt het bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot, wat gunstig is voor het milieu en de leefbaarheid van de stad.

Bij ZonnepanelenNU bieden we maatwerkoplossingen, zodat onze klanten de meest efficiënte zonnepanelen kunnen kiezen die passen bij hun behoeften en budget. Onze installaties zijn van topkwaliteit en worden snel en professioneel geïnstalleerd. Met onze hulp kunnen huishoudens genieten van schone energie en een duurzamere toekomst tegemoetzien.

Zonnepanelen-bodegraven-plaatsen-2 (1)

Veelgestelde vragen

We vertellen u graag wat er komt kijken bij het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Zo bent u goed voorbereid en weet u wat u kunt verwachten. Is er toch nog iets onduidelijk over ons proces? Neem dan gerust contact met ons op.
De gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen ligt vaak tussen de 4 en 5 jaar. Na deze jaren heb je de zonnepanelen terugverdiend en is de energie die je opwekt pure winst. Gemiddeld gaan zonnepanelen zo’n 25 jaar mee. Dit betekent dat je ongeveer 20 jaar winst maakt met jouw zonnepanelen.
Wij kunnen al binnen 2 weken installeren na het accepteren van de offerte!
De landelijke subsidie voor een investering in zonnepanelen is afgeschaft. De overheid gaf je voorheen wel de mogelijkheid om het volledige btw-bedrag van je aankoop terug te krijgen. Nu hoeft dat niet meer! Je betaalt 0% btw voor zonnepanelen!
De kosten voor het installeren van zonnepanelen door ZonnepanelenNU verschilt per installatie, maar de vanafprijs is €3299 voor 8 zonnepanelen inclusief installatie.

Binnen 24 uur een offerte

Binnen 2 weken geplaatst

Persoonlijk advies aan huis

Gegarandeerd de beste service

Chat openen
Direct contact met een adviseur?
Hallo! Hoe kunnen we je helpen?