Zonnepanelen Rotterdam - Zonne energie

Zonnepanelen Rotterdam laten plaatsen?

Zonnepanelen Rotterdam - Vraag een gratis offerte aan

Zonnepanelen laten plaatsen in Rotterdam? Bij zonnepanelenNu kunnen we u gegarandeerd verder helpen met de realisatie hiervan! Wij ontzorgen u in het gehele proces, van installatie van zonnepanelen op daken tot btw-teruggave.

Al meer dan 5 jaar lang houden we ons elke dag bezig met het realiseren van diverse soorten zonnepanelen installaties op diverse daken.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo werken wij bijvoorbeeld uitsluitend met a-merken. Daarnaast vinden wij persoonlijke service erg belangrijk. Wij komen altijd langs om de situatie te komen bekijken en de wensen te bespreken voordat we een offerte uitbrengen. Dit doen we op een efficiente manier, waardoor de installatie van zonnepanelen op daken al binnen 1 maand kan worden uitgevoerd na het aanvragen van de offerte.

Zonnepanelen-Rotterdam
Zonnepanelen-rotterdam-plaatsen

Besparen op je rekening door zonnepanelen laten plaatsen? Dit moet je weten over Zonne energie.

Wil je zonnepanelen laten plaatsen in Rotterdam? Dan zijn er een aantal dingen die je wilt weten. Wat is de investering en belangrijker nog, wat is het rendement van zonnepanelen? Wat zijn de voordelen, welke fouten moet je voorkomen en welke voorbereidingen moet je treffen? In deze blog lees je alles over het laten plaatsen van zonnepanelen in Rotterdam

Ben je niet direct op zoek naar informatie maar wil je direct een gratis offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan via het formulier. We zullen je zo snel mogelijk verder helpen in de zoektocht naar zonne-panelen.

Wat kosten zonnepanelen op dit moment?

De prijs die je betaalt voor het laten plaatsen van panelen hangt af van een aantal factoren. Zoals het aantal zonne panelen, de bereikbaarheid van de daken en de leverancier. Een offerte aanvragen bij verschillende aanbieders is een goede start. Elke situatie is namelijk uniek. De prijs die je betaalt voor de panelen wordt ook gebaseerd op de onderstaande specificaties.

1. De technologie

De technologie evolueert en dat geldt ook voor zonnepanelen. In de omgeving van Rotterdam worden vooral de nieuwste generatie monokristallijn zonnepanelen geïnstalleerd. Deze wekken meer energie op dan de traditionele panelen die we kennen. Ze zijn namelijk productief bij zonnig weer, maar ook bij gewoon daglicht. Dus ook als het bewolkt is.

2. De installatie

Zonnepanelen laat je bij voorkeur installeren door gecertificeerde en ervaren installateurs. Zo weet je namelijk zeker dat de panelen op de juiste manier zijn aangesloten om een maximaal rendement te kunnen leveren. De prijs van zonnepanelen in Rotterdam wordt dus ook bepaald door het tarief van de installateurs. Vraag dus altijd een offerte op.

Kies voor plaatselijke installateurs of leverancier. Daarmee kun je flink besparen op de reiskosten. Deze specialisten kunnen je ook meer vertellen over de geldende subsidies voor zonne panelen in Rotterdam en de regelgeving. Soms is een omgevingsvergunning nodig.

Alle voordelen van zonnepanelen Rotterdam op een rij

  • Zonnepanelen leveren een hoog rendement op
  • Het maandelijkse voorschot aan energie kan omlaag
  • Zonnepanelen wekken energie op en leveren energie terug
  • Terugleveren aan de maatschappij levert € 0,22 per kWh op

Is het laten plaatsen van zonnepanelen Rotterdam altijd mogelijk?

Installateurs of specialistisch bedrijf kan je van het juiste advies voorzien. Deze kan ook bepalen of jouw woning of dak geschikt is voor het laten plaatsen van zonnepanelen Rotterdam. Deze wordt voor de installatie geïnspecteerd. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de schaduw- en zonplekken op daken. Daardoor weet je zeker dat je kunt rekenen op een hoge opbrengst.

Ook een slimme solar meter is noodzakelijk als je denkt aan zonnepanelen Rotterdam. Controleer dus eerst jouw meterkast of neem contact op met de energiemaatschappij.

Waar moet je op letten bij zonne energie?

Het is belangrijk om te kiezen voor gecertificeerde installateurs of bedrijf als je denkt aan zonnepanelen Rotterdam. Vraag het bedrijf dus naar het Zonnekeur Keurmerk. Ook moet je letten op de verschillende keurmerken van de zonnepanelen zelf. De beste en meest veilige zonnepanelen zijn uiteraard voorzien van een Tüv keurmerk en een CE keurmerk.

Hoeveel subsidie voor zonnepanelen Gemeente Rotterdam?

Net zoals andere grote steden in Nederland, moet ook Gemeente Rotterdam aan bepaalde klimaatdoelen voldoen. Daarnaast wil Rotterdam in 2050 geheel CO2 neutraal zijn. Daarom kun je gebruik maken van verschillende aantrekkelijke regelingen en zo geld besparen.

 

Zoals een Energiebespaarlening. Daarmee kun je € 2.500 tot € 75.000 lenen voor het nemen van maatregelen. ¾ van het bedrag moet worden besteed aan zonnepanelen in Rotterdam. ¼ van het bedrag mag je besteden aan andere energiebesparende maatregelen.

 

Andere oplossingen zijn een lening van € 2.500 tot € 65.000 uit het Energietransitiefonds van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederland. Hoeveel geld je kunt lenen is afhankelijk van het BKR én jouw financiële situatie. De aanvraag loopt via de gemeente. 

Btw terugvragen als je zonnepanelen Rotterdam laat installeren

Als je zonnepanelen laat installeren door erkende installateurs in gemeente Rotterdam, dan heb je recht op een teruggave van de btw over de installatiekosten en de aanschafprijs, hiermee kun je behoorlijk wat geld besparen. De aanvraag kun je indienen bij de Belastingdienst. Per 2020 moet je daarvoor wel zijn aangemeld. Dat geldt alleen voor zonnepanelen die meer dan 10.000 wattpiek opwekken. Het kabinet wil in 2023 mogelijk een nultarief hanteren over de aanschaf van panelen.

 

  1. Meld je bij de Belastingdienst aan als Ondernemer voor btw
  2. Je ontvangt binnen 10 dagen een bevestiging en een btw-nummer
  3. Doe btw aangifte over de periode waarin de zonnepanelen zijn gekocht en geplaatst

Wat heb je nodig om btw terug te vragen op zonnepanelen energie Rotterdam?

  1. Aankoopbon op naam van de installatie en aankoop van de zonnepanelen
  2. Energieleveringsovereenkomst op jouw naam van de energiemaatschappij
  3. Het vermogen van de zonnepanelen in wattpiek

Het is begrijpelijk dat u de btw wil terugvragen van de zonnepanelen. U heeft er immers recht op! Wij van zonnepanelen NU helpen u graag verder met het terugvragen van de btw van ze zonnepanelen. Wanneer u zonnepanelen door ons laat installeren, zullen we u begeleiden in het gehele proces, van installatie tot btw terugvragen.

Bent u benieuwd naar de kosten van zonnepanelen, en dus ook het terugvragen van de btw? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte op door contact met ons op te nemen of door het contactformulier in te vullen.

Zonnepanelen-rotterdam-plaatsen-2

Wat klanten over ons zeggen

Bedankt voor de snelle levering en het mooie resultaat! Het eerste gesprek was zeer duidelijk en zonnepanelennu heeft me een goed bod gedaan. Aangezien er een plekje vrij kwam in de agenda had ik de panelen 2 weken later op mijn dak liggen. Nette mannen en een net resultaat, bedankt zonnepanelen Rotterdam!
Hans Dekker
Prima service, netjes op tijd geleverd ! Ik ben super blij met het eindresultaat. Ook de buren hebben zonnepanelen in Rotterdam aangeschaft bij zonnepanelennu die er ook zeer tevreden over zijn.
Leo
Vorige week zijn onze zonnepanelen geinstalleerd. we zijn zeer tevreden met het resultaat en de manier waarop dit verzorgd is. Een snelle service en duidelijke uitleg en binnen 3 uur waren ze klaar. Ik beveel Zonnepanelennu iedereen aan!
Denise

Kwaliteit door jarenlange ervaring

01.

Persoonlijk & Professioneel advies

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij geven u eerst uitgebreid en persoonlijk advies voordat wij een installatie uitvoeren. Zodra u een offerte heeft aangevraagd, nemen we snel contact met u op. Vervolgens zullen we een afspraak maken om te komen kijken. Onze installateurs bekijken de situatie en geven u persoonlijk advies over de mogelijkheden. Vervolgens maken wij een vrijblijvende, op maat gemaakte offerte. 

02.

Installatie door gecertificeerde vakmannen

Al onze vakmannen beschikken over de juiste papieren en certificaten. Zo weet u zeker dat de klus professioneel wordt uitgevoerd! Daarnaast bieden wij trainingen aan binnen ons bedrijf zodat onze vakmannen altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de zonne energie. Dit resulteert in uitstekende installaties en een laag storingspercentage.

03.

Onderhoud &
Storingservice

Mocht u last hebben van een storing, zijn wij altijd beschikbaar om storingen in uw zonnepaneel installaties op professioneel op te lossen. Elke dag van de week zijn wij beschikbaar om u verder te helpen en om een afspraak in te plannen. Heel begrijpelijk dat u uw zonne energie installatie zo snel mogelijk werkend wil hebben.

zonne panelen zonnepanelen rotterdam
zonne energie zonnepanelen rotterdam
offerte zonnepanelen rotterdam
installateur zonnepanelen rotterdam
luxe zonnepanelen rotterdam
mooie zonnepanelen rotterdam
goede zonnepanelen rotterdam
goedkope zonnepanelen rotterdam
vakman zonnepanelen rotterdam
beste zonnepanelen rotterdam
Chat openen
Direct contact met een adviseur?
Hallo! Hoe kunnen we je helpen?