Vraag hier een offerte aan

Direct contact? Bel nu:

0182 - 60 79 48

Michel van Wissen
Michel van Wissen
2023-08-22
ZonnepanelenNU is een aanrader. Het gehele traject van intake, schouwen, advies aan huis, ontwerp van de installatie, offerte, installeren en in bedrijfstellen is zeer professioneel en plezierig verlopen. Met aandacht voor onze maatwerk wensen, de voorstellen om deze te realiseren en de duidelijke informatie verstrekking gedurende het hele traject. Beste Abdel en team, hartelijk dank voor de keurige levering van de zonnepaneleninstallatie voor onze 2 platte daken. Helemaal top gedaan.
Cyril Brink
Cyril Brink
2023-08-13
In de uitgebreide wereld van zonnepanelen uitgekomen bij zonnepanelennu.nl. In eerste instantie informatief. Afspraak was snel gemaakt en deal snel beklonken. Binnen paar weken lagen de panelen op het dak. En ze hebben ons zeker niet teleurgesteld. Van begin tot eind in één woord: top!
Sander Lahaije
Sander Lahaije
2023-06-30
In eerste instantie erg tevreden over alles. Vriendelijk, snel en flexibel. Omdat we tijdens de verhuizing nog geen wifi hadden werd ons beloofd dat de installatie volledig afgemaakt werd nadat we wifi in huis zouden hebben. Inmiddels zijn we meer dan een half jaar verder, en krijgen we totaal geen contact meer om het af te maken. Heel erg jammer, want ik zou graag een volledige installatie willen. Edit: Abdel reageerde heel snel na deze review met excuses en een plausibele uitleg. De installatie is inmiddels afgerond, naar tevredenheid.
Sander Vijverberg
Sander Vijverberg
2023-06-14
Absolute aanrader om zonnepanelen te laten installeren. Snelle reactie op de online aanvraag, advies aan huis en binnen 5 weken zeer strak gelegd. De klantgerichtheid van Abdel is super en maakt het hele process soepel.
Irfanos
Irfanos
2023-06-09
Deze mannen doen wat ze beloven! Vakkundig advies gehad en geïnstalleerd!
Mark Overeijnder
Mark Overeijnder
2023-03-17
Vanaf het eerste contact een goed gevoel. Vriendelijk, deskundig, flexibel. Panelen konden snel geplaatst worden. Kan Abdel zeker aanbevelen!
Angelique Gauger
Angelique Gauger
2023-03-15
Top bedrijf, zeker een aanrader! Snel en fijn contact. Vakkundig en aardig personeel. We zijn goed geadviseerd over de mogelijkheden en zijn super blij met onze zonnepanelen.
Roger Broer
Roger Broer
2023-03-06
Deze mensen waren heel vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Snelle reactie en duidelijke offerte op maat. Ze spelen goed op onze wensen in en leggen alles goed uit. De installatie zelf ging heel vlot en in goed overleg. Ze hebben duidelijk veel ervaring.
M.
M.
2023-02-13
Absoluut een aanrader! Na een offerteaanvraag voor zonnepanelen via de website dezelfde dag nog een telefonische reactie. Een paar dagen later een advies op maat ontvangen na inspectie op locatie. (Daar waar veel bedrijven nu niet eens de moeite nemen om een offerte goed uit te werken.) ZonnepanelenNU kwam met een scherpe en goed onderbouwde offerte wat voor ons de doorslag gaf. De panelen zijn binnen enkele weken snel en vakkundig geplaatst. Van begin tot eind uitstekende communicatie.

Vraag een gratis offerte aan

Contact details

Zonnepanelen laten plaatsen op het dak van uw huis of kantoor? Bij zonnepanelennu.nl kunnen we u gegarandeerd verder helpen met de realisatie hiervan! Wij ontzorgen u in het gehele proces, van installatie tot btw-teruggave. Neem gerust contact met ons op voor meer info,

Volg ons op

Wat klanten over ons zeggen

Bedankt voor de snelle levering en het mooie resultaat! Het eerste gesprek was zeer duidelijk en zonnepanelennu heeft me een goed bod gedaan. Aangezien er een plekje vrij kwam in de agenda had ik de panelen 2 weken later op mijn dak liggen. Nette mannen en een net resultaat, bedankt!
Hans Dekker
Prima service, netjes op tijd geleverd ! Ik ben super blij met het eindresultaat. Ook de buren hebben zonnepanelen aangeschaft bij zonnepanelennu die er ook zeer tevreden over zijn.
Leo
Vorige week zijn onze zonnepanelen geinstalleerd. we zijn zeer tevreden met het resultaat en de manier waarop dit verzorgd is. Een snelle service en duidelijke uitleg en binnen 3 uur waren ze klaar. Ik beveel Zonnepanelennu iedereen aan!
Denise
Chat openen
Direct contact met een adviseur?
Hallo! Hoe kunnen we je helpen?