Vraag hier een offerte aan

Direct contact? Bel nu:

0182 - 60 79 48

Mark Overeijnder
Mark Overeijnder
2023-03-17
Vanaf het eerste contact een goed gevoel. Vriendelijk, deskundig, flexibel. Panelen konden snel geplaatst worden. Kan Abdel zeker aanbevelen!
Angelique Gauger
Angelique Gauger
2023-03-15
Top bedrijf, zeker een aanrader! Snel en fijn contact. Vakkundig en aardig personeel. We zijn goed geadviseerd over de mogelijkheden en zijn super blij met onze zonnepanelen.
Roger Broer
Roger Broer
2023-03-06
Deze mensen waren heel vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Snelle reactie en duidelijke offerte op maat. Ze spelen goed op onze wensen in en leggen alles goed uit. De installatie zelf ging heel vlot en in goed overleg. Ze hebben duidelijk veel ervaring.
M. D.
M. D.
2023-02-13
Absoluut een aanrader! Na een offerteaanvraag voor zonnepanelen via de website dezelfde dag nog een telefonische reactie. Een paar dagen later een advies op maat ontvangen na inspectie op locatie. (Daar waar veel bedrijven nu niet eens de moeite nemen om een offerte goed uit te werken.) ZonnepanelenNU kwam met een scherpe en goed onderbouwde offerte wat voor ons de doorslag gaf. De panelen zijn binnen enkele weken snel en vakkundig geplaatst. Van begin tot eind uitstekende communicatie.
Mike Van blommestein
Mike Van blommestein
2023-02-09
jeffrey de jong
jeffrey de jong
2023-01-23
Een echte aanrader voor zonnepanelen van begin tot het eind goed contact.. Goed geregeld keurig en snel geleverd.. Voor vragen staan ze je netjes te woord en duidelijke uitleg... Duidelijke app erbij om te monitoren netjes gewerkt en het ziet er top uit.. Neemt de moeite om langs te komen wat de meeste bedrijven niet doen..een echte aanrader
Karel Vink
Karel Vink
2023-01-13
We hebben door het goede eerste gesprek met Abdel en zijn kundigheid, het vertrouwen in een goede leverancier gekregen en opdracht aan hem gegund. En hij heeft ons niet teleurgesteld. Perfecte oplevering van de zonnepanelen, mooie afwerking van de kabel door het huis naar de meterkast, inclusief het plaatsen van een nieuwe meterkast in een beperkte ruimte. Bij buren gezien dat de afwerking door andere leveranciers te wensen overliet. Snelle levering. Ik kan hun zeker aanbevelen als je van plan bent zonnepanelen aan te schaffen.
Floris
Floris
2023-01-09
Waar anderen nauwelijks de moeite namen om een goede offerte te maken, werd dit gelijk serieus opgepakt en vlot afgehandeld. De panelen liggen er prima bij, ondanks dat dit een lastige klus was.
Ruud Mertens
Ruud Mertens
2022-11-23
Het vertrouwen gekregen voor plaatsing van zonnepanelen door juiste en begrijpelijke informatie die werd verstrekt in eerste contact. Tijdens plaatsing van de panelen op het platte dak, werd door foto's en een uitnodiging om zelf op het dak te kijken zichtbaar hoe vakkundig er was gewerkt. Grote klasse voor dit bedrijf Ruud Mertens

Vraag een gratis offerte aan

Contact details

Zonnepanelen laten plaatsen op het dak van uw huis of kantoor? Bij zonnepanelennu.nl kunnen we u gegarandeerd verder helpen met de realisatie hiervan! Wij ontzorgen u in het gehele proces, van installatie tot btw-teruggave. Neem gerust contact met ons op voor meer info,

Volg ons op

Wat klanten over ons zeggen

Bedankt voor de snelle levering en het mooie resultaat! Het eerste gesprek was zeer duidelijk en zonnepanelennu heeft me een goed bod gedaan. Aangezien er een plekje vrij kwam in de agenda had ik de panelen 2 weken later op mijn dak liggen. Nette mannen en een net resultaat, bedankt!
Hans Dekker
Prima service, netjes op tijd geleverd ! Ik ben super blij met het eindresultaat. Ook de buren hebben zonnepanelen aangeschaft bij zonnepanelennu die er ook zeer tevreden over zijn.
Leo
Vorige week zijn onze zonnepanelen geinstalleerd. we zijn zeer tevreden met het resultaat en de manier waarop dit verzorgd is. Een snelle service en duidelijke uitleg en binnen 3 uur waren ze klaar. Ik beveel Zonnepanelennu iedereen aan!
Denise
Chat openen
Direct contact met een adviseur?
Hallo! Hoe kunnen we je helpen?