Zonnepanelen Gouda

Zonnepanelen in Gouda laten plaatsen?

Zonnepanelen laten plaatsen in Gouda

Zonnepanelen laten plaatsen in Gouda? Bij zonnepanelenNu kunnen we u gegarandeerd verder helpen met de realisatie hiervan! Wij helpen u in het gehele proces, van installatie tot de btw-teruggave.

Al meer dan 5 jaar lang houden we ons elke dag bezig met het realiseren van diverse soorten zonnepanelen-installaties.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo werken wij bijvoorbeeld uitsluitend met a-merken en vinden wij persoonlijke service erg belangrijk. Wij komen bijvoorbeeld altijd langs op locatie om de situatie te komen bekijken en de wensen te bespreken voordat we een offerte uitbrengen. Dit doen we op een efficiente manier, waardoor de installatie al binnen 1 maand kan worden uitgevoerd na het aanvragen van de offerte.

Zonnepanelen-gouda

Waar moet je op letten bij aankoop zonnepanelen in Gouda?

Wil je zonnepanelen laten plaatsen in Gouda? Dan zijn er een aantal dingen die je wilt weten. Wat is de investering en belangrijker nog, wat is het rendement van zonnepanelen? Wat zijn de voordelen, welke fouten moet je voorkomen en welke voorbereidingen moet je treffen? In deze blog lees je alles over het laten plaatsen van zonnepanelen in Gemeente Gouda. 

Zonnepanelen-gouda-plaatsen (1)

Wat zijn de kosten van Zonnepanelen Gouda?

De prijs die je betaalt voor het laten plaatsen van panelen hangt af van een aantal factoren. Zoals het aantal zonnepanelen, de bereikbaarheid van het dak en de leverancier. Een offerte aanvragen bij verschillende aanbieders is een goede start. Elke situatie is namelijk uniek. De prijs die je betaalt voor de panelen wordt ook gebaseerd op de onderstaande specificaties.

1. De technologie van zonnepanelen

De technologie evolueert en dat geldt ook voor zonnepanelen. In de omgeving van gemeente Gouda worden vooral de nieuwste generatie monokristallijn zonnepanelen geïnstalleerd. Deze wekken meer energie op dan de traditionele panelen die we kennen. Ze zijn namelijk productief bij zonnig weer, maar ook bij gewoon daglicht. Dus ook als het bewolkt is.

2. De installatie

Zonnepanelen laat je bij voorkeur installeren door een gecertificeerde en ervaren installateur. Zo weet je namelijk zeker dat de panelen op de juiste manier zijn aangesloten om een maximaal rendement te kunnen leveren. De prijs van zonnepanelen in Gouda wordt dus ook bepaald door het tarief van de installateur. Vraag dus altijd een offerte op.

 

Kies voor een plaatselijke installateur of leverancier. Daarmee kun je flink besparen op de reiskosten. Deze specialisten kunnen je ook meer vertellen over de geldende subsidies voor zonnepanelen in Gouda en de regelgeving. Soms is een omgevingsvergunning nodig.

De voordelen en opbrengst van Zonnepanelen in Gouda

 • Zonnepanelen leveren een hoog rendement op
 • Het maandelijkse voorschot aan energie kan omlaag
 • Zonnepanelen wekken energie op en leveren energie terug
 • Terugleveren aan de maatschappij levert €0,22 per kWh op

Zonnepanelen op het dak in Gouda - Altijd mogelijk?

Een installateur of specialist kan je van het juiste advies voorzien. Deze kan ook bepalen of jouw woning of dak geschikt is voor het laten plaatsen van zonnepanelen. Deze wordt voor de installatie geïnspecteerd. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de schaduw- en zonplekken op het dak. Daardoor weet je zeker dat je kunt rekenen op een hoge opbrengst per jaar.

Ook een slimme meter is noodzakelijk als je zonnepanelen wilt laten plaatsen in Gouda. Controleer dus eerst jouw meterkast of neem contact op met de energiemaatschappij.

Waar op te letten?

Het is belangrijk om te kiezen voor een gecertificeerde installateur als je zonnepanelen wilt laten plaatsen in gemeente Gouda. Vraag het bedrijf dus naar het Zonnekeur Keurmerk. Ook moet je letten op de verschillende keurmerken van de zonnepanelen zelf. De beste en meest veilige en geschikt zonnepanelen in Holland zijn uiteraard voorzien van een Tüv keurmerk en een CE keurmerk.

Subsidie aanvragen voor Zonnepanelen in Gouda

Net zoals andere grote steden in Holland, moet ook Gouda aan bepaalde klimaatdoelen voldoen. Daarom kun je gebruik maken van verschillende aantrekkelijke regelingen.

Zoals een Energiebespaarlening. Daarmee kun je € 2.500 tot € 75.000 lenen voor het nemen van maatregelen. ¾ van het bedrag moet worden besteed aan zonnepanelen in Gouda. ¼ van het bedrag mag je besteden aan andere energiebesparende maatregelen.

Andere oplossingen zijn een lening van € 2.500 tot € 65.000 uit het Energietransitiefonds van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederland. Hoeveel geld je kunt lenen is afhankelijk van het BKR én jouw financiële situatie. De aanvraag loopt via de gemeente. 

Btw terugvragen als je zonnepanelen op het dak laat plaatsen

Als je dit jaar zonne panelen laat installeren door een erkende elektriciteit installateur in Gouda, dan heb je recht op een teruggave van de btw over de installatiekosten en de aanschafprijs. De aanvraag kun je indienen bij de Belastingdienst. Per 2020 moet je daarvoor wel zijn aangemeld. Dat geldt alleen voor zonne-panelen die meer dan 10.000 wattpiek opwekken. Het kabinet wil in 2023 mogelijk een nultarief hanteren over de aanschaf van panelen.

 • Meld je bij de Belastingdienst aan als Ondernemer voor btw
 • Je ontvangt binnen 10 dagen een bevestiging en een btw-nummer
 • Doe btw aangifte over de periode / jaar waarin de zonnepanelen zijn gekocht en geplaatst

Wat heb je nodig om btw terug te vragen op zonnepanelen?

 • Aankoopbon op naam van de installatie en aankoop van de zonnepanelen
 • Energieleveringsovereenkomst op jouw naam van de energiemaatschappij
 • Het vermogen van de zonnepanelen in wattpiek

Informatie of offerte ontvangen? Vraag er een aan.

Wat klanten uit Gouda over ons zeggen - Reviews

Bedankt voor de snelle levering en het mooie resultaat! Het eerste gesprek was zeer duidelijk en zonnepanelennu heeft me een goed bod gedaan. Aangezien er een plekje vrij kwam in de agenda had ik de panelen 2 weken later op mijn dak liggen. Nette mannen en een net resultaat, bedankt zonnepanelen Gouda!
Hans Dekker
Viel op door de mooie reviews. Prima service, goede informatie en netjes op tijd geleverd ! Ik ben super blij met het eindresultaat. Ook de buren hebben dit jaar zonnepanelen in Gouda aangeschaft bij zonnepanelennu die er ook zeer tevreden over zijn.
Leo
Sinds 2 september dit jaar liggen onze daken vol met 21 zonnepanelen van zonnepanelennu.nl. Uiterst tevreden over de manier van begin tot eind. Beleefde monteurs, werkten snel, maar zeer secuur en een uitstekende elektriciteit monteur, die de omvormer keurig ophing en alle vragen ook perfect beantwoorde.
Denise
zonne zonnepanelen gouda
energie zonnepanelen gouda
dak zonnepanelen gouda
nederland zonnepanelen gouda
informatie zonnepanelen gouda
reviews zonnepanelen gouda

Overige voordelen zonnepanelen

 • Geld besparen
 • Milieuvriendelijke energie
 • Uw woning wordt meer waard
 • Terugleveren van energie
 • Ontvang een subsidie
 • Zonnepanelen leveren een hoog rendement op
 • Het maandelijkse voorschot aan energie kan omlaag
 • Zonnepanelen wekken energie op en leveren energie terug
 • Terugleveren aan de maatschappij levert €0,22 per kWh op
 • Goed voor het klimaat
 • Goedkoop elektriciteit opwekken
Chat openen
Direct contact met een adviseur?
Hallo! Hoe kunnen we je helpen?