Zonnepanelen Den Haag

Zonnepanelen Den Haag laten plaatsen?

Zonnepanelen Gemeente Den Haag

Zonnepanelen laten plaatsen in Den Haag? Bij zonnepanelenNu kunnen we u gegarandeerd verder helpen met de realisatie hiervan! Wij helpen onze klanten in het gehele proces, van installatie tot de btw-teruggave.

Al meer dan 5 jaar lang houden we ons elke dag bezig met het realiseren van diverse soorten zonnepanelen-installaties.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo werken wij bijvoorbeeld uitsluitend met a-merken en vinden wij persoonlijke service erg belangrijk. Wij komen bijvoorbeeld altijd langs op locatie om de situatie te komen bekijken en de wensen te bespreken voordat we een offerte uitbrengen. Dit doen we op een efficiënte manier, waardoor de installatie al binnen 1 maand kan worden uitgevoerd na het aanvragen van de offerte.

Wij werken onder andere in de regio Gouda, Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Waddinxveen.

Zonnepanelen-den-haag (1)

Zonnepanelen Den Haag laten plaatsen? Dit zijn de kosten én het rendement

Zonnepanelen Den Haag laten plaatsen is een goede stap in de richting van een duurzame woning. Je kiest ook voor zonne-energie om te kunnen besparen. Zeker nu de energieprijzen maar blijven stijgen. Maar als je zonnepanelen wilt laten plaatsen op het dak, met welke kosten moet je dan rekening houden? Hoeveel panelen heb je nodig en wat is het rendement?

Zonnepanelen-den-haag-plaatsen-1

Hoeveel zonnepanelen moet ik laten plaatsen?

Hoeveel panelen je op het dak van jouw woning of schuur moet laten plaatsen is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals de samenstelling van je gezin en jouw verbruik. Als dit gemiddeld is, laat je voor een huishouden van 2 personen ongeveer 10 zonnepanelen plaatsen. Bestaat jouw gezin uit 4 personen? Houd dan rekening met 14 zonnepanelen.

Natuurlijk is ook de ruimte op het dak belangrijk om de hoeveelheid panelen te bepalen.

 

 • Stroomverbruik
 • Oppervlakte van het dak en de beschikbare ruimte
  Hellingshoek en de richting van het dak
 • Afmeting van de zonnepanelen
 • Soort en het vermogen van de zonnepanelen

De prijs van de verschillende soorten zonnepanelen Den Haag

Nu je weet hoeveel panelen je moet laten plaatsen op je huis, is het ook belangrijk om te weten wat ze per stuk kosten en of je subsidie ontvangt. De prijs van een zonnepaneel is afhankelijk van de soort die je kiest en laat plaatsen. Polykristallijn en Monokristallijn zonnepanelen worden het meest geplaatst. Polykristallijn zonnepanelen zijn iets goedkoper in aanschaf maar geven minder rendement.

Wil je kunnen profiteren van een hoge opbrengst? Kies dan voor Monokristallijn panelen. Als je een offerte aanvraagt voor zonnepanelen Den Haag, moet je ook rekening houden met de kosten voor de installatie en de ontvangen subsidie. Als vanzelfsprekend verschilt dit per bedrijf en situatie.

Heb je een plat dak en wil je zonnepanelen Den Haag laten installeren?

Als je een plat dak op je huis hebt is er vaak een extra stellage nodig om de panelen in de juiste positie te kunnen plaatsen. Als je een woning met een hellend dak hebt is dat niet nodig. De panelen staat dan direct in de juiste positie. De meest ideale hoek is namelijk 15 graden.

Rendement: van investering en terugverdienen tot aan salderingsregeling

Als je zonnepanelen op je huis laat plaatsen door een erkend installateur, wil je uiteindelijk ook weten wanneer je jouw investering hebt terugverdiend. Ook is het belangrijk om te weten wat de terugleververgoeding of salderingsregeling voor zonnepanelen in Gemeente Den Haag precies inhoudt. Dat zit zo:

Het zonne - rendement

Het rendement van de zonnepanelen op jouw dak is afhankelijk van de zonuren én de soort panelen. De Monokristallijn variant biedt het hoogste rendement. Dat betekent dat je jouw investering sneller hebt terugverdiend. Gemiddeld genomen is dat al binnen 10 jaar.

Salderingsregeling zonne - energie

De salderingsregeling gaat in zodra de zonnepanelen op jouw dak in Gemeente Den Haag meer energie opwekken dan dat jouw huishouden verbruikt. Dit kun je dus terugverkopen aan de netbeheerder. Vaak heeft deze regeling een looptijd van 1 jaar. Hebben de panelen op jouw dak meer energie opgewekt dan dat je hebt opgemaakt? Dan wordt de resterende energie uitbetaalt per kWh.

De vergoeding die je daarvoor krijgt is afhankelijk van jouw energie maatschappij. In veel gevallen ontvang je hetzelfde bedrag als dat je bij de netbeheerder betaalt voor energie.

Waarom kiezen voor zonne energie?

Besparen op de energierekening is misschien wel de belangrijkste reden om zonnepanelen te laten installeren in Gemeente Den Haag. Maar, natuurlijk wil je ook een steentje bijdragen aan een beter milieu. In elk geval kies je voor het opwekken van zonne-energie om de onderstaande voordelen.

1. Stroom opwekken tijdens elk weertype

Niet alleen bij zonnig weer zijn de panelen op jouw dak aan het werk. Ook als het bewolkt is wekken zonnepanelen energie op. Dat betekent dat je 365 dagen per jaar voor jouw eigen stroom kunt zorgen op een milieuvriendelijke en duurzame manier.

2. Duurzaam en fossielvrij

Zonnepanelen Den Haag laten plaatsen op een plat dak of een hellend dak is ook een duurzame keuze. De panelen hebben namelijk een lange levensduur wat de investering zeer interessant maakt. Goede zonnepanelen gaan tot wel 25 jaar mee. Daarnaast stoten de panelen geen schadelijke CO2 uit. Dat is beter voor jezelf en onze leefomgeving.

3. Uitstekend rendement

Afhankelijk van hoeveel panelen je op jouw dak in Den Haag laat installeren, is de terugverdientijd relatief kort. Dat terwijl het rendement van zonnepanelen juist hoog is. Zelfs de btw die je betaalt over de aanschaf van de zonnepanelen Den Haag kun je terugvorderen bij de Belastingdienst.

Btw terugvragen als je zonnepanelen Den Haag laat installeren

Als je zonnepanelen laat installeren door een erkende installateur in Gemeente Den Haag, dan heb je recht op een teruggave van de btw over de installatiekosten en de aanschafprijs. De aanvraag kun je indienen bij de Belastingdienst. Per 2020 moet je daarvoor wel zijn aangemeld. Dat geldt alleen voor zonnepanelen die meer dan 10.000 wattpiek opwekken. Het kabinet wil in 2023 mogelijk een nultarief hanteren over de aanschaf van panelen.

 

 1. Meld je bij de Belastingdienst aan als Ondernemer voor btw
 2. Je ontvangt binnen 10 dagen een bevestiging en een btw-nummer
 3. Doe btw aangifte over de periode waarin de zonnepanelen zijn gekocht en geplaatst

Wat heb je nodig om btw terug te vragen op zonnepanelen?

 1. Aankoopbon op naam van de installatie en aankoop van de zonnepanelen
 2. Energieleveringsovereenkomst op jouw naam van de energiemaatschappij
 3. Het vermogen van de zonnepanelen in wattpiek
Zonnepanelen-den-haag-plaatsen-2-1

Ontvang een offerte op maat

Vraag een offerte op maat aan voor zonnepanelen in Gemeente Den Haag

Woont u in Den Haag en heeft u interesse in het ontvangen van een zonnepanelen offerte op maat? Vraag dan gemakkelijk een offerte aan en we zullen u snel voorzien van een gratis en vrijblijvende offerte.

Wat klanten over ons zeggen

Bedankt voor de snelle levering en het mooie resultaat! Het eerste gesprek was zeer duidelijk en zonnepanelennu heeft me een goed bod gedaan. Aangezien er een plekje vrij kwam in de agenda had ik de panelen 2 weken later op mijn dak liggen. Nette mannen en een net resultaat, bedankt zonnepanelen Den Haag vve!
Hans Dekker
Prima service, netjes op tijd geleverd ! Ik ben super tevreden met het eindresultaat. Ook de buren hebben zonnepanelen Den Haag aangeschaft bij zonnepanelennu die er ook zeer tevreden over zijn.
Leo
Sinds 2 september liggen onze daken vol met 21 zonnepanelen van zonnepanelennu.nl. Uiterst tevreden over de manier van begin tot eind. Beleefde monteurs, werkten snel, maar zeer secuur en een uitstekende energiemonteur, die de omvormer keurig ophing en alle vragen ook perfect beantwoorde.
Denise
Chat openen
Direct contact met een adviseur?
Hallo! Hoe kunnen we je helpen?