Zonnepanelen Woerden - De beste zonnepanelen installateur

Zonnepanelen Woerden laten plaatsen?

Zonnepanelen Woerden

Zonnepanelen laten plaatsen in Woerden? Bij zonnepanelenNu kunnen we u gegarandeerd verder helpen met de realisatie hiervan! Wij helpen onze klanten in het gehele proces, van installatie tot de btw-teruggave.

Al meer dan 5 jaar lang houden we ons elke dag bezig met het realiseren van diverse soorten zonnepanelen-installaties in Woerden.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo werken wij bijvoorbeeld uitsluitend met a-merken en vinden wij persoonlijke service erg belangrijk. Wij komen bijvoorbeeld altijd langs op locatie om de situatie te komen bekijken en de wensen te bespreken voordat we een offerte uitbrengen. Dit doen we op een efficiënte manier, waardoor de installatie al binnen 1 maand kan worden uitgevoerd na het aanvragen van de offerte.

Wij werken onder andere in de regio Gouda, Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Waddinxveen.

Zonnepanelen-woerden-1

Zonnepanelen Woerden laten plaatsen? Dit zijn de kosten én het rendement

Als je zonnepanelen laat plaatsen door een erkend en lokale installateur, wil je uiteindelijk ook weten wat de kosten zijn en wanneer je jouw investering hebt terugverdiend. Ook is het belangrijk om te weten wat de terugleververgoeding of salderingsregeling voor zonnepanelen Woerden precies inhoudt. Dat zit zo:

Het rendement

Het rendement van de zonnepanelen op jouw dak is afhankelijk van de kosten, de zonuren én de soort panelen. De Monokristallijn variant biedt het hoogste rendement. Dat betekent dat je jouw investering sneller hebt terugverdiend. Gemiddeld genomen is dat al binnen 10 jaar bij gemiddelde kosten.

Salderingsregeling

De salderingsregeling gaat in zodra de zonnepanelen op jouw dak meer energie opwekken dan dat jouw huishouden verbruikt. Dit kun je dus terugverkopen aan de netbeheerder. Vaak heeft deze regeling een looptijd van 1 jaar. Hebben de panelen op jouw dak meer energie opgewekt dan dat je hebt opgemaakt? Dan wordt de resterende energie uitbetaalt per kWh.

De vergoeding die je daarvoor krijgt is afhankelijk van jouw energie maatschappij. In veel gevallen ontvang je hetzelfde bedrag als dat je bij de netbeheerder betaalt voor energie.

Zonnepanelen-woerden-plaatsen

Subsidie voor zonne energie Woerden

Net zoals andere grote steden in Nederland, moet ook Woerden aan bepaalde klimaatdoelen voldoen.

Zoals een Energiebespaarlening. Daarmee kun je € 2.500 tot € 75.000 lenen voor het nemen van maatregelen. ¾ van het bedrag moet worden besteed aan zonnepanelen in Woerden. ¼ van het bedrag mag je besteden aan andere energiebesparende maatregelen.

Andere oplossingen zijn een lening van € 2.500 tot € 65.000 uit het Energietransitiefonds van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederland. Hoeveel geld je kunt lenen is afhankelijk van het BKR én jouw financiële situatie. De aanvraag loopt via de gemeente.

Hoeveel zonnepanelen moet ik laten plaatsen?

Hoeveel zonnepanelen Woerden je op het dak van jouw woning of schuur moet laten plaatsen is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals de samenstelling van je gezin en jouw energie verbruik. Als dit gemiddeld is, laat je voor een huishouden van 2 personen ongeveer 10 zonnepanelen plaatsen. Bestaat jouw gezin uit 4 personen? Houd dan rekening met 14 zonnepanelen.

Natuurlijk is ook de ruimte op het dak belangrijk om de hoeveelheid panelen te bepalen.

 • energie verbruik
 • Oppervlakte van het dak en de beschikbare ruimte
  Hellingshoek en de richting van het dak
 • Afmeting van de zonnepanelen
 • Soort en het vermogen van de zonnepanelen

Waarom kiezen voor zonnepanelen op het dak?

Besparen op de energie rekening is misschien wel de belangrijkste reden om zonnepanelen te laten installeren. Maar, natuurlijk wil je ook een steentje bijdragen aan een beter milieu. In elk geval kies je voor het opwekken van zonne-energie om de onderstaande voordelen.

1. Stroom opwekken tijdens elk type weer

Niet alleen bij zonnig weer zijn de panelen op jouw dak aan het werk. Ook als het bewolkt is wekken zonnepanelen energie op. Dat betekent dat je 365 dagen per jaar voor jouw eigen energie kunt zorgen op een milieuvriendelijke en duurzame manier.

2. Duurzaam en fossielvrij

Zonnepanelen Woerden laten plaatsen op een plat dak of een hellend dak is ook een duurzame keuze. De panelen hebben namelijk een lange levensduur wat de investering zeer interessant maakt. Goede zonnepanelen gaan tot wel 25 jaar mee. Daarnaast stoten de panelen geen schadelijke CO2 uit. Dat is beter voor jezelf en onze leefomgeving.

3. Gegarandeerd rendement

Afhankelijk van hoeveel panelen je op jouw dak laat installeren, is de terugverdientijd relatief kort. Dat terwijl het rendement van zonnepanelen juist hoog is. Zelfs de btw die je betaalt over de aanschaf van de zonnepanelen Woerden kun je terugvorderen bij de Belastingdienst.

BTW terugvragen voor zonnepanelen Woerden.

Als je zonnepanelen laat installeren door een erkende lokale zonne energie installateur in Woerden, dan heb je recht op een teruggave van de btw over de installatiekosten en de aanschafprijs. De aanvraag kun je indienen bij de Belastingdienst. Per 2020 moet je daarvoor wel zijn aangemeld. Dat geldt alleen voor zonnepanelen die meer dan 10.000 wattpiek aan energie opwekken. Het kabinet wil in 2023 mogelijk een nultarief hanteren over de aanschaf van panelen.

 1. Meld je bij de Belastingdienst aan als Ondernemer voor btw
 2. Je ontvangt binnen 10 dagen een bevestiging en een btw-nummer
 3. Doe btw aangifte over de periode waarin de zonnepanelen zijn gekocht en geplaatst
Zonnepanelen-woerden-plaatsen-2-1-1

Wat heb je nodig om btw terug te vragen op zonnepanelen?

 1. Aankoopbon met kosten op naam van de installatie en aankoop van de zonnepanelen
 2. Energie leveringsovereenkomst op jouw naam van de energiemaatschappij
 3. Het vermogen van de zonnepanelen in wattpiek

Neem contact op en ontvang een offerte / offertes

Interesse in meer informatie omtrent het aanschaffen van zonnepanelen op uw dak in Woerden, de diensten van ZonnepanelenNU of benieuwd naar de kosten? ZonnepanelenNU helpt je gegarandeerd verder. Door onze ruime ervaring binnen het vak kunnen we je binnen onze diensten van a tot z begeleiden zodat je gegarandeerd het juiste advies krijgt. Neem contact op voor meer informatie, vraag gerust een vrijblijvende offerte op en we helpen je snel verder met onze diensten.

Wat klanten over ons zeggen

Bedankt voor de snelle levering en het mooie resultaat! Het eerste gesprek was zeer duidelijk en zonnepanelennu heeft me een goed bod gedaan. Aangezien er een plekje vrij kwam in de agenda had ik de panelen 2 weken later op mijn dak liggen. Nette mannen en een net resultaat, bedankt zonnepanelen Woerden!
Hans Dekker
Prima service, netjes op tijd geleverd ! Ik ben super blij met het eindresultaat. Ook de buren hebben zonnepanelen Woerden aangeschaft bij zonnepanelenNU die er ook zeer tevreden over zijn.
Leo
Sinds 2 september liggen onze daken vol met 21 zonnepanelen van zonnepanelennu.nl. Uiterst tevreden over de manier van begin tot eind. Beleefde monteurs, werkten snel, maar zeer secuur en een uitstekende energiemonteur, die de omvormer keurig ophing en alle vragen ook perfect beantwoorde.
Denise
Chat openen
Direct contact met een adviseur?
Hallo! Hoe kunnen we je helpen?