Zonnepanelen Zoetermeer

Zonnepanelen Zoetermeer laten plaatsen?

Zonnepanelen Zoetermeer

Zonnepanelen laten plaatsen in Zoetermeer? Bij zonnepanelenNu kunnen we u gegarandeerd verder helpen met de realisatie hiervan! Wij helpen onze klanten in het gehele proces, van installatie tot de btw-teruggave.

Al meer dan 5 jaar lang houden we ons elke dag bezig met het realiseren van diverse soorten zonnepanelen-installaties.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zo werken wij bijvoorbeeld uitsluitend met a-merken en vinden wij persoonlijke service erg belangrijk. Wij komen bijvoorbeeld altijd langs op locatie om de situatie te komen bekijken en de wensen te bespreken voordat we een offerte uitbrengen. Dit doen we op een efficiënte manier, waardoor de installatie al binnen 1 maand kan worden uitgevoerd na het aanvragen van informatie en de offerte.

Wij werken onder andere in de regio Gouda, Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Waddinxveen.

Zonnepanelen-Zoetermeer

Wat kosten zonnepanelen Zoetermeer?

De prijs die je betaalt voor het laten plaatsen van panelen hangt af van een aantal factoren. Zoals het aantal zonnepanelen, de bereikbaarheid van het dak en de leverancier. Een offerte aanvragen bij verschillende aanbieders is een goede start. Elke situatie is namelijk uniek. De prijs die je betaalt voor de panelen wordt ook gebaseerd op de onderstaande specificaties. Wil je een exacte prijs weten? Vraag dan een vrijblijvend informatie en een offerte aan.

1. De technologie

De technologie evolueert en dat geldt ook voor zonnepanelen. In de omgeving van Zoetermeer worden vooral de nieuwste generatie monokristallijn zonnepanelen geïnstalleerd. Deze wekken meer energie op dan de traditionele panelen die we kennen. Ze zijn namelijk productief bij zonnig weer, maar wekken ook energie op bij gewoon daglicht. Dus ook energie als het bewolkt is.

2. De installatie

Zonnepanelen Zoetermeer laat je bij voorkeur installeren door een gecertificeerde en ervaren installateur. Zo weet je namelijk zeker dat je de juiste informatie krijgt en de panelen op de juiste manier zijn aangesloten om een maximaal rendement energie te kunnen leveren. De prijs van zonnepanelen in Zoetermeer wordt dus ook bepaald door het tarief van de installateur. Vraag dus altijd een offerte en informatie op.

 

Kies voor een plaatselijke installateur of leverancier. Daarmee kun je flink wat euro ’s besparen op de reiskosten. Deze specialisten kunnen je ook meer vertellen over informatie over de geldende subsidies voor zonnepanelen in Zoetermeer en de regelgeving rondom groene stroom opwekken. Soms is een omgevingsvergunning in Zoetermeer nodig. Meer informatie over groene stroom – opwekken? Laat je gegevens achter en vraag een offerte op.

Zonnepanelen-zoetermeer-plaatsen-1 (1)

Subsidie voor zonnepanelen kopen in Zoetermeer

Net zoals andere grote steden in Nederland, moet ook Zoetermeer aan bepaalde klimaatdoelen voldoen. Daarom kun je in Zoetermeer gebruik maken van verschillende aantrekkelijke regelingen.

Zoals een Energie bespaarlening. Daarmee kun je € 2.500 tot € 75.000 lenen voor het nemen van maatregelen. ¾ van het bedrag moet worden besteed aan zonnepanelen in Zoetermeer. ¼ van het bedrag mag je besteden aan andere energie besparende maatregelen.

Andere oplossingen zijn een lening van € 2.500 tot € 65.000 uit het Energie transitiefonds van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederland. Hoeveel geld je kunt lenen voor zonnepanelen is afhankelijk van het BKR én jouw financiële situatie. De aanvraag loopt via de gemeente Zoetermeer. Meer informatie? Laat je gegevens achter en vraag een offerte aan.

Heb je een plat dak en wil je zonnepanelen Zoetermeer laten installeren?

Als je een plat dak hebt is er vaak een extra stellage nodig om zonnepanelen Zoetermeer in de juiste positie te kunnen plaatsen. Als je een woning met een hellend dak hebt is dat niet nodig. De zonnepanelen staat dan direct in de juiste positie. De meest ideale hoek voor zonne panelen in Zoetermeer is namelijk 15 graden.

Rendement: van investering en terugverdienen tot aan salderingsregeling

Als je zonnepanelen laat plaatsen door een erkend installateur, wil je uiteindelijk ook weten wanneer je jouw investering hebt terugverdiend. Ook is het belangrijk om te weten wat de terugleververgoeding of salderingsregeling voor zonnepanelen Zoetermeer precies inhoudt. Dat zit zo:

Het rendement

Het rendement van zonnepanelen in Zoetermeer is afhankelijk van de zonuren én de soort panelen. De Monokristallijn variant biedt het hoogste rendement. Dat betekent dat je jouw investering sneller hebt terugverdiend. Gemiddeld genomen is dat al binnen 10 jaar.

Salderingsregeling

De salderingsregeling gaat in zodra de zonnepanelen in Zoetermeer op jouw dak meer groene – energie opwekken dan dat jouw huishouden verbruikt. De stroom kun je dus terugverkopen aan de netbeheerder. Vaak heeft deze regeling een looptijd van 1 jaar. Hebben de panelen op jouw dak meer groene – energie / stroom opgewekt dan dat je hebt opgemaakt? Dan wordt de resterende energie uitbetaalt per kWh stroom.

De vergoeding die je voor de stroom krijgt is afhankelijk van jouw energie maatschappij. In veel gevallen ontvang je hetzelfde bedrag voor de stroom als dat je bij de netbeheerder betaalt voor energie. Meer informatie? Vraag een offerte op.

Waarom kiezen voor zonnepanelen op het dak?

Besparen op de energierekening in Zoetermeer en het besparen van stroom is misschien wel de belangrijkste reden om zonnepanelen in Zoetermeer te laten installeren. Maar, natuurlijk wil je ook een steentje bijdragen aan een beter milieu door middel van zonnepanelen. In elk geval kies je voor het opwekken van zonne-energie en dus stroom om de onderstaande voordelen.

1. Energie opwekken tijdens elk weertype

Niet alleen bij zonnig weer zijn de panelen op jouw dak in Zoetermeer aan het werk om energie op te wekken en jou te voorzien van groene – stroom. Ook als het bewolkt is wekken zonnepanelen energie op. Dat betekent dat je 365 dagen per jaar voor jouw eigen energie en stroom kunt zorgen op een milieuvriendelijke en duurzame manier door middel van zonnepanelen.

2. Duurzaam en fossielvrij

Zonnepanelen Zoetermeer laten plaatsen op een plat dak of een hellend dak is ook een duurzame keuze om energie op te wekken. De panelen hebben namelijk een lange levensduur wat de investering zeer interessant maakt. Goede zonnepanelen gaan tot wel 25 jaar mee en leveren iedere dag stroom. Daarnaast stoten de panelen geen schadelijke CO2 uit. Dat is beter voor jezelf en onze leefomgeving.

3. Uitstekend rendement

Afhankelijk van hoeveel panelen je op jouw dak in Zoetermeer laat installeren, is de terugverdientijd relatief kort. Dat terwijl het rendement van zonnepanelen juist hoog is. Zelfs de btw die je betaalt over de aanschaf van de zonnepanelen Zoetermeer kun je terugvorderen bij de Belastingdienst. Daarnaast kun je nog verdienen op het terugleveren van stroom in Zoetermeer. Meer informatie over het rendement? Neem contact met ons op.

Btw terugvragen als je zonnepanelen Zoetermeer laat installeren

Als je zonnepanelen laat installeren door een erkende installateur in Zoetermeer om stroom op te wekken, dan heb je recht op een teruggave van de btw over de installatiekosten en de aanschafprijs. De aanvraag kun je indienen bij de Belastingdienst. Per 2020 moet je daarvoor wel zijn aangemeld. Dat geldt alleen voor zonnepanelen die meer dan 10.000 wattpiek energie / stroom opwekken. Het kabinet wil in 2023 mogelijk een nultarief hanteren over de aanschaf van panelen.

  1. Meld je bij de Belastingdienst aan als Ondernemer voor btw
  2. Je ontvangt binnen 10 dagen een bevestiging en een btw-nummer
  3. Doe btw aangifte over de periode waarin de zonnepanelen zijn gekocht en geplaatst
Zonnepanelen-zoetermeer-plaatsen-2-1 (1)

Wat klanten over ons zeggen - Pure energie!

Bedankt voor de snelle levering en het mooie resultaat! Het eerste gesprek was zeer duidelijk en zonnepanelennu heeft me een goed bod gedaan. Aangezien er een plekje vrij kwam in de agenda had ik de panelen 2 weken later op mijn dak liggen en kan ik beginnen met groene stroom opwekken. Nette mannen en een net resultaat, bedankt zonnepanelen Zoetermeer!
Hans Dekker
Prima service, netjes op tijd geleverd ! Ik ben super blij met het eindresultaat. Ook de buren hebben zonnepanelen Zoetermeer aangeschaft bij zonnepanelenNU die er ook zeer tevreden over zijn.
Leo
Sinds 2 september liggen onze daken vol met 21 zonnepanelen van zonnepanelennu.nl. Uiterst tevreden over de manier van begin tot eind. Beleefde monteurs, werkten snel, maar zeer secuur en een uitstekende energiemonteur, die de stroom omvormer keurig ophing en alle vragen ook perfect beantwoorde.
Denise

Zonnepanelen is de duurzame oplossing

Zonnepanelen zijn erg populair tegenwoordig om duurzame energie op te wekken in Zoetermeer. Ze werken door energie uit zonlicht om te zetten in elektriciteit, wat kan worden gebruikt om huizen, kantoren en bedrijven te voorzien van stroom.

Zonnepanelen worden vaak geïnstalleerd op daken, maar ze kunnen ook op de grond of op andere oppervlakken worden geinstalleerd. Er zijn verschillende soorten zonnepanelen beschikbaar, zoals monokristallijn zonnepanelen, polykristallijne zonnepanelen en amorf silicium zonnepanelen. Elke type zonnepaneel heeft een eigen unieke eigenschap en prestaties.

Een van de belangrijkste redenen voor mensen om zonnepanelen te installeren is dat ze duurzaam zijn. Ze gebruiken de zonne-energie als bron van energie, wat automatisch betekent dat ze geen fossiele brandstoffen verbruiken. Dit is goed voor het milieu, omdat het gebruik van fossiele brandstoffen leidt tot CO2-uitstoot en bijdraagt aan klimaatverandering.

Bovendien zijn zonnepanelen ook voordelig voor de portemonnee. Hoewel de kosten van het installeren van zonnepanelen op het eerste gezicht hoog lijken, kunnen ze op de lange termijn veel geld besparen. Dit komt omdat zonnepanelen zelf energie opwekken, wat betekent dat huiseigenaren minder afhankelijk zijn van de energieleverancier en minder geld hoeven te betalen voor elektriciteit.

Daarnaast zijn er ook verschillende subsidies beschikbaar om mensen te helpen bij het financieren van de installatie van zonnepanelen in Zoetermeer. De overheid biedt een lening aan voor mensen die zonnepanelen willen installeren, en sommige energieleveranciers bieden ook kortingen aan voor klanten die zonnepanelen installeren.

Er zijn echter ook enkele nadelen aan het gebruik van zonnepanelen. Ten eerste hebben ze een beperkte levensduur, hoewel ze meestal meer dan 25 jaar meegaan. Ten tweede zijn ze afhankelijk van de zon, wat betekent dat ze minder energie opwekken op bewolkte dagen of tijdens de wintermaanden. Ten slotte kan het moeilijk zijn om de juiste plaats te vinden om zonnepanelen te installeren, vooral als je huis geen geschikt dak heeft of als er obstakels in de weg staan, zoals bomen of gebouwen.

Desondanks zijn zonnepanelen nog steeds een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame en betaalbare manier om energie op te wekken en de laatste jaren worden ze steeds populairder onder de Nederlandse huishoudens. Zonnepanelen zijn ook een goede verstandige voor mensen die willen bijdragen aan een groenere toekomst door het verminderen van hun carbon footprint.

Als je overweegt om zonnepanelen te installeren in Zoetermeer, is het belangrijk om te onderzoeken welke opties beschikbaar zijn en welke het beste bij je behoeften past. Er zijn verschillende installatiebedrijven in de stad die gespecialiseerd zijn in het installeren van zonnepanelen, zoals ZonnepanelenNU. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het installeren van zonnepanelen in Zoetermeer. Het is altijd een goed idee om rond te vragen en verschillende offertes te vergelijken voordat je een beslissing maakt.

Samenvattend, zonnepanelen zijn een effectief middel om duurzame energie op te wekken in Zoetermeer, en ze kunnen op de lange termijn veel geld besparen. Als je geïnteresseerd bent in het installeren van zonnepanelen, is het belangrijk om goed onderzoek te doen en te overwegen welke opties het beste bij je behoeften passen. Wij van ZonnepanelenNU kunnen je gegarandeerd helpen in de zoektocht naar de ideale zonnepanelen installateur.

Zonnepanelen-Zoetermeer
zonne panelen zonnepanelen zoetermeer
zonnepanelen kopen zoetermeer
energie stroom zoetermeer
a-merk zonnepanelen kopen
pure energie zonnepanelen zoetermeer
Chat openen
Direct contact met een adviseur?
Hallo! Hoe kunnen we je helpen?